0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
da ne bi bilo da se samo ja hvalim, evo i Agnezine alfice koja je konacno "sjela"
BTW, photosession koji si spominjala da moras napravit sa svojom 145icom, bas upitaj Agnezu na kojoj je lokaciji ona snimala svoju, u Geleriji su slike, fantastične
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
moja je ljepšaaaaaaaaa ...i sad ću nadrapat al nije traktor nego još i boxer ))
moja je ljepšaaaaaaaaa (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)...i sad ću nadrapat al nije traktor nego još i boxer ))
Citat: AA-lfa - 18-05-2007, 22:21:56 moja je ljepšaaaaaaaaa (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)e" moja je još ljepša i unikatna :hehe: :hehe: :hehe:
moja je ljepšaaaaaaaaa (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Citat: reddevill - 18-05-2007, 23:32:06Citat: AA-lfa - 18-05-2007, 22:21:56 moja je ljepšaaaaaaaaa (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)e" moja je još ljepša i unikatna :hehe: :hehe: :hehe: : : ma ti si ljepši : :(Image removed from quote.)
Citat: AA-lfa - 18-05-2007, 22:21:56 moja je ljepšaaaaaaaaa (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)...i sad ću nadrapat al nije traktor nego još i boxer )) e" moja je još ljepša i unikatna :hehe: :hehe: :hehe:
al kad ja stavim još par detaljčića ... pogotovo onih koji se ne vide
nema ništa. start rallya je u 20i30 na trgu bana josipa jelačića i ima da se nacrtate tamo! ))
Ina Delta Rally
Citat: piquet - 22-05-2007, 15:37:04Ina Delta Rallyok, thx.... morate ju bolje istaknut, nisam do sad vidla temu... ili još bolje - da iskače pop-up na svaki klik ))
Ce bit sta ovaj cetvrtak, ZR je dovrsena ))
Citat: Tomek - 22-05-2007, 13:53:04Ce bit sta ovaj cetvrtak, ZR je dovrsena ))ja sam na norijadi vjerojatno
U koje ćemo vrijeme? Ja bih malo kasnije zbog ovih sparina (oko 8).