0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
CETVRTAK, 29.03. 20:00 McDreck parking1. AA-lfa2. zdravka3. Shoei4. Zvonimir5. Peg6. Tomek7. Iva8. Davor9. bansi+goga+den (shoei ovaj put niš od ruže-dobio si nogu)10. Sipekius+Anita11. Gizmo12. Agneza +
nažalost ništa od nas putujemo na more
CETVRTAK, 29.03. 20:00 McDreck parking1. AA-lfa2. zdravka3. Shoei4. Tomek5. Iva6. bansi+goga+den (shoei ovaj put niš od ruže-dobio si nogu)7. Sipekius+Anita8. Gizmo9. Agneza +
još si u dučanu kupimo sokić ))
možemo i na parkiralištu, manje budemo sumnjivi nego u parkiću, tamo bi nas netko mogao doći legitimirati i pretresti ))
da da, vrijeme je inace ko stvoreno za bit u parkicu i po parkiralistima(Image removed from quote.)
to sam i ja primjetila... treba ga nasopat kolacima danas...ak ga taj secer nebu zgrijal, ne znam kaj bude ))BTW. nadam se da ne idemo u pivnicu opet a ovima kaj gibaju na more i tko zna gdje drugdje pa ne mogu doci, evo na:(Image removed from quote.)
Citat: AA-lfa - 29-03-2007, 13:42:38to sam i ja primjetila... treba ga nasopat kolacima danas...ak ga taj secer nebu zgrijal, ne znam kaj bude ))BTW. nadam se da ne idemo u pivnicu opet a ovima kaj gibaju na more i tko zna gdje drugdje pa ne mogu doci, evo na:(Image removed from quote.)sam ti pokazuj guzicu al ja idem na moreeeee
da ne bi bilo po (Image removed from quote.)
mislis da bute se stigli vratit do iduceg? pa shoei je unstoppable ))2zdravka: danas bus opet :hehe: