0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
društvo, hoćemo onda meet u petak, da spojimo ugodno s korisnim, družimo se s Damom, konačno pojedemo nešto u ZR i vidimo što nam je Dama donio :
samo javite na vrijeme, da odem u teretanu u četvrtak ))
Ja sam se danas cuo s Tomekom i reko mi je da najvjerojatnije nece doc ))
daj ga pitaj čega se prepao, Dame ili Agneze ))
______________________________________...dolazim s narančastim žaruljicama za žmigavce + trebalo bi nazvati ZR u četvrtak da ne bi bilo da su oni odlučili otvorit kuhinju 01.10. :rolll:i reći im da nam ostave stolove
A di budeju stvari podigli oni koji nemreju na meet jer im je auto kod limara?
Bi mi netko mogao to dofurat do Buzina?
U petak
evo i prijavak od mene, nastojat ću doć u petak, ali ako ne uspijem onda svimabolesna sam k'o konj tj. kobila
ak nemreš doć na minutu pozdravit i zahvalit se čovjeku koji ti je napravio uslugu...onda fakat :rolll: i usput upoznat ekipu, ne grizemo očekuj doma cityex-om dostavu, javi na pp broj moba
ja dolazim sa druge strane grada, mislim da imam prek 30km u jednom smjeru tj. dobrih pol sata - 40 min vožnje jer kak god okrenem,moram proči pol grada.... Al evo...čak sam i teretanu pomaknula zbog dragog nam Dame ))(da vidim ja tko se to meni stalno grozi )
da pokupim i tebe, ili da skupimo za dizel )), ja popodne idem po pancirku :hehe: .Pa ako ja nisam drag onda neznam ko je (boze sacuvaj nekome groziti, al ak pocnem tesko njemu , samo kad se spusti zavjesa )
a baš bi mogli meet koji put i negdje bliže dogovorit ... zato sam i prestala dolazit u VG, više putujem nego se družim, al dobro... ovaj put dolazim (zbog majica )
ma ne brini ja po tebi ali moras platiti rundu. Evo teme opet za Alex "Nema djabe ni u stare Babe" , cuj u Dami se nemre svak vozit, sam dobri decki jedino ak imas vise od 150 kg. onda ces platiti i amortizaciju jer su Gewindi bili skupi. Ti si vec drugi, al pretrpit ce to moja Dama