0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo i par slikicatu smo se skupljalitu smo slagali stolove...ovaj stol ipak mora ići tamo....a ovo sam jedva uspio slikati prije nego što su nestali u dubini moje duše...
a ja bogami idem u turističku zajednicu po neke subvencije :hehe: :hehe: :hehe: pa alfisti privuku više turista nego fašnik :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Citat: Shoei - 18-11-2006, 01:23:49a ja bogami idem u turističku zajednicu po neke subvencije :hehe: :hehe: :hehe: pa alfisti privuku više turista nego fašnik :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:a di si ti bio jučer, komadi ha
tema za dogovore VG ekipe i stalnih ZG gostiju je tu; Prijava uvijek u naslovu promjenimo datum susreta kad se dogovorimo, pa tu trebaš pratiti a sada možemo razmotriti i tvoj prijedlog
ok, budući da imamo novoga VGoričana, onda ćevapi u četvrtak? Nedjelja je malo nezgodna jer se preklapa sa Samoborskim meetom i meetom s fijatima
Citat: Shoei - 19-11-2006, 21:13:47ok, budući da imamo novoga VGoričana, onda ćevapi u četvrtak? Nedjelja je malo nezgodna jer se preklapa sa Samoborskim meetom i meetom s fijatima Cetvrtak? Zasto ne!? Kad i gdje? ))
dakle ćevapi, četvrtak 23.11 u 19h, McDreck parkiralište :wel:1. 127012. Shoei
Citat: Shoei - 19-11-2006, 22:03:43dakle ćevapi, četvrtak 23.11 u 19h, McDreck parkiralište :wel:1. 127012. Shoei ))
1. 127012. Shoei3. zdravka4. Tomek5. Đunior6. piquet