vidite da se čovjek ne može odvojit od auta, to je mislim jedini razlog šturih riječi, ali da sam na njegovom mjestu i ja bih rađe sjedio za volanom te zvijeri nego za tipkovnicom :hehe:
:hehe: upravo to

ali i par dana mi je trebalo da ga malo doživim, nakon 500injak km pređenih u GTA mogu nešto konkretnije reći nego nakon jedve-dvije vožnje.
Auto je zvijer, na niskim okretajima ima snage za sve sta ti treba, ja sam dosta razmišljao s obzirom da sam vozio 147 jtdm-a chipanog sa hrpom momenta za tu karoseriju (380Nm) mislio sam da mi možda GTA u nekim režimima (niski okretaji) nebi dala ono šta jtdm ima a to je onaj šut već od niskih, međutim GTA je stvarno GTA i nema nikakvih dodirnih točaka s običnom 147, već od niskih okretaja vuče i prede, a kad ga potjeraš u visoke jednostavno razleti i lipi u sic, predivan osječaj. Cijelokupni osjećaj također nema baš dodirnih točaka sa običnom 147, jer drži cestu i vozi se kao pravi trkači auto, sjedi se dosta niže, volan je deblji i leži u ruci kao šamar budali, mjenjač je lagan i precizan... Inače, na autu je sve orginal osim šta nema 2 kata, ima 10mm distance, KN filter, remap i broji oko 270ak konja. Potrošnja mi nije toliko bitna, jer da je, nebi sigurno s upaljača jtdm-a uzeo GTA, ali lipo je znat da nije pravilo da ti mora pocucuclat, pocuclat će onoliko koliko tih želiš, potrošnja od 6.3 litre na otvorenoj cesti je za svaku pohvalu. Nebitno hoću li ga ja tako ili neću vozit, bitno je da on to može ako želiš. Ja ovo auto nisam uzeo za jurcanje i glupiranje, uzeo sam ga kao poseban primjerak, kao nešto ćemu sam se oduvijek divio, nešto šta ću pazit i vozit ga kako mi dođe, ako ću obarat rekord potrošnje uživat ću u tome, ako ću ga stiskat do blokade također ću uživat u tome. Kako god okreneš, ovo je auto za uživanje, jednostavno je predivno u svakom pogledu. Za sada u planu neman neke dorade, iman za njega AP gewinde i morimoto leće ali vidit ću još šta ću s njima... Slika slabo trenutno iman, kiša je a i bit će vremena za slikavanje...