0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Eto, sve ti govori da mi ju prodas
Taman bi sa 1.000 viška moga kupit dobar komp
E
Sjeti me kad se vidimo da ti ispričam tko je na 1. mjestu. Ovdje ne smijem napisat jer će Danko iskidat žile, zapalit Mazdu i u Beverly-a ulit plavi dizel od muke BTW, dođi 17.4. u Ilirsku Bistricu pa ću ti pomagat u nagovaranju Strombolija da ti svoju proda, i njegova je junferica ispod 100tkm
A majkemi sad sam znatizeljan. Podsjetit u te garant Ne mogu tad. Mislim da cu bit u Dubaiiu. E jebga iz Srbije u Svicu uvest je malo zahebano
Nema smisla pravit uvoz ako ćeš je potrošit do nove godine
Al svakako ne mogu vozit na njihove tablice. Zamisli cirkusa da me zaustavi pandur. Hrvatsko drzavljanstvo, svicarska vozacka, auto srpske tablice, a nije rent-a-car i zaustavi me pandur u Bosni
Dobio bi "watched"
Necemo ti nista, ako lepo priznas da su ovo slike od prosle godine i Djura ce da ti oprosti sto te tukao
Bez konzervansa ili sa
Kakva kola..
Steta auta
Prije prodaje ću ti je posudit na 2 - 3 miseca da je dovedeš na realnu kilometražu
Al ce se netko usrecit
A šta reć na oglas: "bez ijedne crtice na karoseriji i unutrašnjosti tj. bez tragova korištenja, kilometraža na razini skutera od 50 ccm iz Osla, u servisnoj knjižici 2 × više pečata nego godina, ..." -> sumnjivo, ne valja ništa, teška štela, ...