0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nemas strah od sestocifrene kilometraze
Bolje u fiksni nego u klizni
Iskupi se onda klizno
a i mačke se lijepe na nju
Ovim tempom će 150.000 km imati krajem 2021. godine Sad je na 92.000 km, vozim je samo na duže ture tj. 10 tkm godišnje Ako ti se čeka, sedmi si na listi potencijalnih kupaca
Dajem 1000 vise od ostalih
Žao mi je što nisam snimio "pregovore" Nisam je htio izgurati rukama, a ona ne želi s haube i bog Kad sam upalio, sjela je. Do tada je ležala i gledala što ja to vičem
moja pobjegne cim se približim autu
Drugi si na listi
Vidis kako smo se brzo dogovorili. Sto moram jos ucinit da postanem prvi?
E tu sam te čekao 9-tka neće od mene prije nego kupim Giulia-u 2.2 turbo 200+ks, a s obzirom da i nju ne mislim kupit prije facelifta ... taman će se poklopit 2021. godina Svake godine kupim nešto (skuter, auto, ...) Plan za 2016. još nije usvojen, možda će Beverly 350 abs na bubanj u zamjenu za Hondu pa ako si zainteresiran za gotovo nov skuter pod garancijom ...
Iz videa i poznatih nam detalja o autu proizilazi da je macka indikator male kilometraze . Jednostavno mi je sinulo kad sam uposlio sve sive celije
Gori si od Danka
sad si me zabrinija
Šta je separatisti? Jeba ti alfu koja nije prišla bar 100.000
Nego mozes slobodno maknut ono NEPRACEN iz avatara jer cemo ti sad nabit toliko offa da ces bit najcitaniji
Nije NEPRAĆEN zbog čitanosti, nego je pola foruma prošlih dana imalo "Praćen" pa sam bio ljubomoran
Najjače mi je kad me pitaju "Da li je kvalitetna?", a ja iskreno dogovorim "Evo, u 5 godina ni jednog kvara!"Naravno, nitko se ne sjeti pitati koliko km je prešla