0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Šta je sa chip tuningom na atmosfercima? Zanima me imaš li što za ponuditi za GTA ?
Jel radiš chipanje HDI motora?
Očistio Inbox. Koliko povečanje snage se može očekivati, okvirno...
Seb, zanima me za 159-tku 2.4 200 ks, dali nakon chipa + gašenja egr-a i dpf-a potrošnja bude manja ili podjednaka po tvome iskustvu? Ili je nešto veća?
Koliko bi koštalo vraćanje starih parametara (serijske mape)u slučaju da se nakon dvije godine otvara EGR i vraća DPF?Koliko bi koštalo mapiranje (podizanje momenta/snage) ako su već kod vas blokirani EGR i DPF regeneracija?Hvala!
Poštovanje, na proljece planiram doci i izvaditi ekologiju iz svoje 159 2.4 jtdm q tronic, prije nesto nisam bio sklon remapu ali sve vise me nesto sad to vuce.. jel imate kakvih iskustava sa q tronicom i remapom zbog "limita" getribe i okretnog momenta te koliko bi mi to preporucili(koliko ju podici)? Auto trenutno ima 182000km te vjerujem da joj i jedno posteno ciscenje dobro doslo jer to prije nije rađeno... Koliko bi me koštalo to sve skupa? Moze odgovor i na pm,Zahvaljujem
radio sam jednu na malo jače i 2-3 normalno...chip sa isključivanjem egr-a 1800 knskidanje i gašenje DPFa + 700 knčišćenje usisne grane + 1000 kn...za kešALFA 159 2.4 200HP by BERTOL chip tuning
kolko cadi i dobra muzika u pozadini
ne previše za tu snagurock je zakon
sta znat biti i vise cadi od EGR-a ? to da rock i reggae zakon (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
cca +/- tolkorock, samo rock ... metal i take stvari...Gunsi,...
tolko ima onda i kod mene cađi :rolll: inace alfa ide dobro sto se tice ubrzanja to da rock na 1 mjestu pa onda sve ostalo
a ovo je bio auto preko 150t km a sve ovisi kak je i vožen...puno gradske vožnje i ktome malo žešče manje je čadži a puno otvorene vožnje i ktome da je normalnog tipa više je čadži
Seb pozdrav.Imam par pitanja.Radi se o Alfi 159 16V 150ks sa 170 000kmNakon spajanja na komp. pokazuje grešku na exhaust sensoru.Mehaničar veli da je u pitanju DPF filter.Ja bih ga najrađe skinuo.Koliko bi me koštalo za 159-ku, fizičko uklanjanje DPF filtera, gašenje DPF-a, gašenje ERG-a i fizička blokada ERG-a te čišćenje usisne grane (iako nisam siguran dal je to potrebno)? Chip tuning ne bih radio. Dal se to može obavit u jednom danu?Jedan dan u travnju doveo bi auto do tebe i negdje na ćevapima i pivi pričekao da obaviš posao Izvedivo? Tnx na odgovoru.