pomoć i drugim alfistima kojima je akomulator u gepeku.
Nisam vozio niti palio Alfu 166 skoro mjesec dana,danas ajd da je malo provozam,a Lanciju da operem i smjestim u garažu jer se baš navozala u zadnji mjesec dana(oko 2500 km).Uđem u kola,ključ u bravu,a ono jedva da svjetli tabla,pokušam zaverglati a ono ni makac-au crkao akomulator(ispraznio se).Sitnica mislim i ključ u bravu od gepeka a ono ništa-kad je prazan akomulator nemožeš otvoriti gepek

Ajd imam kuku pa ću kroz otvor za skije i baterijom nekako zakačiti konop koji je ostavljen baš za to,al ne lezi vraže u gepeku dvije zimske rezervne gume pritisle otvor za skije i nemoguća misija nastaje.Ajd da odem kod bravara nek nekako skine bravu i otvori gepek al to nije moguće izvana,Razmišljam i da Alfu(V6 turbo)upalim na gurku pa će doći struja,al šta ako prezubi

: I onda mi prorade možđane-otvorim haubu i nađem debeli crveni kabel sa glavnim osiguračem(stoji na požarnom zidu)skinem plastični poklopac i vidi se dobar kontakt za + pol,nakačim kablove masu na motor zakačim i dobijem struju i otvorim gepek na dugme u kaseti,E sad je lako-prikačim kablove na akomulator( motor Lancije radi) dam kontakt a ono tabla svjetli ko disko klub-kres i mašina proradi

Ukucam kod za radio(odma ga ICS tražio)prvi put sam to radio i vrlo je jednostavno,muzika zapara uši i ajd u vožnju(prešao oko 50 km)valjda će do sutra da izdrži struja pa novi akomulator ili ovaj da napunim,

Možda nekom zatreba kad crkne akomulator.