Meni se tema sviđa, zato sam se i uključio. Inače, vidim da ima dosta urbanih legendi i nagađanja. Ipak, tko ima GTA taj je u "klubu" i u njemu je vjerojatno da sačuva te rijetke primjerke. Izdvajam one koji još uvijek koriste taj auto za šminku, ti još nisu izgleda shvatili. Kada je moj stari prodao Giuliu 1300 Juniora, nakon 10 godina vlasništva i par velikih karambola na utrkama (na moju veliku žalost), kupio ju je neki wannabe frajerčić i dokrajčio. Još se godinama povlačila po Zagrebu i promijenila desetke vlasnika tako da je na školjki, a kamoli ostalom, bilo vrlo malo originalnog. Našao sam ju, samo školjku nakon 35 godina, ali to više nije taj auto. Velika pogreška je bila ne sačuvati je. Zato to cjepidlačenje kakva je čija Alfa nema smisla, važno ih je sačuvati u što boljem stanju i što vjernije originalu, moja lekcija iz prošlosti. Jer ima nas 7 ili 8 kod nas i svi ostali nam ipak malo zavide. Još nešto, GTA mi je hobi, vozim se povremeno a za svaki dan imam još jednu, naravno Alfu.