Hey, sto se tiče one 156 GTA iz makarske, trenutno je kod mene, ovo mi je već 3 alfa GTA, prva je bila 156SW siva dok sam živio u Torinu (bile su fotke tu negdje postane ne forumu), druga 147 biancospino ili biancoperla isto u Torinu. Treća ona 156 rosso miro' o kojaj ste svašta pisali iz Makarske :violent-smiley-039:
Evo slikice kad sam je kupio, trenutno je samo palim svaki dan, još malo ide na kompletni "remont".
Auto je fenomenalan, ima svu dokumentaciju iz autocmerca šta i kada je bilo rađeno. Mislim da je to pravo bogatstvo kad netko kupi takav auto, njea povijest, dokumntirana u detalje.
Zivio sam 12 godina u Italiji, do prije par mjeseci, u toj državi ne postoje presretači, svi auti imaju na sebi "polizia stradale" te na autocestama reguliraju promet safery tutorima i autovelox-ima bez da jure za vama kao budale.
Tako da to što je neko pisao nije istina, bar ne u zadnjih 10 godina u sjevernoj Italiji.
Kupio sam je jer je boja jako rijetka, i da nađem jednu 156 icu sa bojom verde boreale isto bih postupio, mislim da sa verde boreale ne postoji niti jedna na svijetu, 156-ica. Osim tih boja rijetke su 156ice sa azzurro gabbiano, i tih mislim da ima samo par.
Mislim da se taj model auta GTA, počinje gledati i tražiti zbog rijetkosti i što će ih sve manje biti.
Što se dijelova i popravka tiče uvjek će to biti problem kod njih jer su tako od uvijek, one dobre i one loše.
Jednu sam kupio novu a jednu korištenu dok sam bio u Italiji, nema razlike u ničemu, kako god je vozili uvijek se sjebava nešto tako da gledajmo druge aspekte ave ljepotice i njoj slične.