Evo malo dodataka za povijest
1. Signova GTA porijeklom iz Varaždina, prvi vlasnik je bio sin vlasnika firme Zit, po njemu uredno održavan auto, mijenjali je za Lexusa.
2. Bavarčeva GTA, mislim da je kupljena kod Bertola, ali ako i nije, tamo je održavana od prvog dana, vlasnik je bio iz Velike Mlake, i kod Bertola se i prodavala kad je on kupio novi auto.
3. Moja ex 147 GTA, prva 147 GTA u HR, ćak i prije one bijele AC-ove, kupljena na sajmu u Padovi 2002 godine, mislim da je Papar i tu imao posla oko uvoza. Kasnija povijest se zna.
4. Hondova 156GTA, prodana prije 3 godine iz žice RBA leasina za 10.000€ s PDV-om, zakasnio sam jedan dan i imao slabiju vezu, kupio ju ex glasnogovornik HUP-a, danas ima reg ZG 7001 EA, zvao sam ga da proda ali je izbacio cifru od 17.000€, za te novce, dovezem 2 i uredim ih ko nove.
5. Makarska 156GTA, uvezena iz Italije za prolupalim motorom, tamo bila presretač, slagana u AC Split i prodana gospođi koja ju je kasnije prodavala, koliko vidim sada je svježe polakirana, dok je bila kod nje, lak i karoserija su bili koma.
6. Sisačka 147GTA ( TRCZ ) bila muški udarena u bok i nikako složena, više je bila sklepana da se proda, ćak nisu nisu stavili ni GTA farove, nego obične i to rabljene.
7. Bavarčeva ex 147 GTA, uvezena iz Italije, stajala negdje u Sisku pa dovežena u AC na slaganje, nakon slaganja povlačila se po Dubravi i po salonima rabljenim, prepoznatljiva je bila po naljepnici tal.zastave ispod natpisa GTA.
Eto toliko sam se iz glave mogao sjetiti, ako tko ima kakav dodatak ili sam pogriješio, nek piše.