a jos vece budale koje komentiraju, sude o narodu na temelju nekolko budala. a upravo su oni ti koji su unistili najvise transaxla , spresali ih i u staro zeljezo bacili, a ono sta je ostalo zivo su pokupovali nizozemci i svicarci. to je samo zato sta ne ne cijene svoje aute
i zato sto su nesposobni ista zasarafit. kad ih mi zovemo ciganima onda je sve jasno.
točno, Alfi je najviše bilo u njihovoj domovini, i tamo ih je i najviše uništeno. i točno je da ih talijani ne krpe sami.
ali, treba znati jednu sitnicu - u italiji, po zakonu o sigurnosti prometa, nije dozvoljeno sam popravljati svoje vozilo. u ime sigurnosti, popravke mora raditi stručna osoba. poneko ipak nešto sam sebi napravi, a to su ipak rijetki izuzetci.
talijani su tu debelo uskraćeni, u odnosu na nas ostale, i kad vide kako npr. profesor povijesti u engleskoj sam restaurira svog Triumpha, rikavaju od muke........
znam za slučaj gdje je farmer iz južne italije uvezao Jaguara E Typ iz USA, s namjerom da ga sam restaurira, ima na imanju radionu u kojoj sam održava poljoprivredne strojeve (to smije), ima i nešto znanja, i nakon uvoza, plaćanja svih troškova i dovoza kući, upozorili su ga da auto sam ne smije raditi - u ime sigurnosti u prometu. a jasno, za profesionalnu restauraciju nema novaca, tako da E Typ sad leži u njegovoj štali.......
a budala s komentarima nikad ne fali, :hehe: