Nemreš vjerovati .... radiš svoje pošteno, plaćaš namete, isplaćuješ plaće, i u ovakvim si g....

A Milanović se samo cereka i govori kako je dobro....
Bolje da ne počnem ... stvarno .... kad čitam neke koji rade u javnom sektoru kaj pišu .... ma ......
Tu lovu sam otpisao ..... nema smisla o tome razmišljat, ima čak i ovrha od kojih niš, a koje su koštale, ali jebiga, to je cijena koji plaćaš da ovdi radiš. Uračunaš to, oko 15-20% izdanih računa mogu zaboravit svake godine. Za sad se držim, čak i zapošljavam nove ljude, moraš vjerovati da sve bude ok ......
...... zato i gledam Ghiblija ..... vjerujem da bu se sredilo ..... imamo neke projekte koji ako prođu bude za sve, ali ovdi radit nekaj, samo budala to može, samo budala takvog kalibra da si spreman i vlastitu familiju žrtvovat i sve stavit na bubanj. Moraš u svakoj kosti i svakom dijelu sebe biti uvjeren da bude bolje jer te inače pojede.
Dakle ..... uz malo sreće, bude plavi Q4 ..... jebo mu ja mater ...... uzeo bi ga samo tako ...... postoji opcija, dizel je tu negdi, ali v6 biturbo Maserati sa 410 KS ...... jebo ja mater sebi i njemu, nekako bu se dogodilo. Može biti 100 kriza, 500 kriza, ali bude.