0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sad kad vidim kako odlično stoje 16 col sa 195/55/16 gumama na 164, uopče me više ništa drugo ne interesira 15 so premalene, a 16 taman super!A što se značka tiče..veselo biranje http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=alfa+wheel+badges&_sop=15
Što je najbolje, ovo na slici su 205/60/16 gume, tako da u biti nebi nešto dobio na udobnosti ako pređem na 15'' jer bi visina profila bila ista.p.s. hvala na ovom linku sa ebay-a to sam tražio, imaš plus od mene
najvjerojatnije će tako i biti za sada jer je ipak servis na redu, a za kozmetiku šta ostane...imam želju da bude ful stock pa ćemo vidjeti kako se stvari budu odvijale...
pretpostavljam da misliš na felge sa 4 rupe jer samo takve mogu stavit.Jel možeš nabacit neke fotke kad stigneš da vidim koji su to modeli?
obje dimenzije krive...na 164 idu 205/55/16 a u 15" idu 195/65/15
zabunio sam se..postoje 3 vrste original felgi u 15" ali za T.Spark su 2 modela za prvu seriju(Image removed from quote.)za FL/Super modele(Image removed from quote.)
ove prve su mi ljepše, a ove druge su slične kao ove na 155 šta je dean stavio link sa njuškala, samo što su na 155 uvućene u sredini...
dobre su i ove, jesu to od 145 ?
Evo ovako ti izgleda, na original 15 col (obnovljene, na novo farbane) sa original dimenzijom 195/65/15. Ako te zanima mjenjam za 16 col (Image removed from quote.)
Jel ima neka slika Isusove da vidimo kako to izgleda?
evo sliko sam ju (Image removed from quote.)
hvala na fotosession-u, imaš plus od mene...mada se slažem sa Tomekom, izgleda mi nekako loše sa ovim felgama, premalo izgledaju, ove original od 15'' izgledaju col veće u usporedbi sa ovima...Vidjet ću još, nekako mi se čini da je najljepša sa ovim trenutnim felgama...
Postavio sam pitanje vezano za svijećice pa ako netko ima kakav savjet neka piše ovdje:http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=11585.msg1339934#msg1339934
ja kad sam imao 164 TS sam uzeo svječice od boscha za 30 kn/kom i bile su dobre...
...jbt, motorni prostor ko iz tvornice...
Prodaj to ... sigurno je samo ušminkana, a može se raspasti svaki čas. :hehe: