Evo ljudi, napokon sam kupio alfu koja me oduševila čim sam je vidio - 164 2.0TS, 1993g, 290.000km, jedan od jako rijetkih očuvanih primjeraka. Kod prvog vlasnika 19 godina, kupljena nova u trstu, dakle za talijansko tržište

Malo sam se nečkao što zbog starosti, što zbog kilometara, ali vjerujte mi, kada se čovjek provoza u autu teško je ostat racionalan, auto je brutalan, ide bolje nego bivša 156 1.8ts, a zvuk tek, prolazi kroz tijelo i jednostavno dobijete osjećaj da ste organski povezani sa autom...

Jedino mi je krivo što alfa danas nema ovakav motor, po meni je to prava šteta

Napravio sam 100km zasad i auto je odličan za svoje godine, limarija super, motor ko sat, nigdje ništa ne lupa, jedini nedostatci koje sam primjetio zasad su :
-prednji amortizeri u banani
-na autoputu nije dizao temp. preko 60C, najvjerojatnije termostat prerano otvara ili tako nešto...
-ima gljivu umjesto filtera, i to ću najvjerojatnije maknut jer mi se ne sviđa...
Ostalo je manje više sve ok, interijer vrhunski očuvan, ocjena 9/10 i tak...
Otvorio sam temu jer smatram da ovakav auto to zaslužuje da ga se predstavi ljubiteljima ove marke a i vjerojatno ću trebati pomoć od vas za neke stvari, no zasad da pokucam u drvo, auto se čini super

što se tiče prerada nemam ništa u planu, auto je super ovakav kakav je, ima sportske opruge koje spuštaju auto 4 cm i to je taman, felgice su mi isto prva liga, i ima remus zadnji lonac koji taman podeblja ionako odličan zvuk