0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
1. to je ispod auta i niko nikad ne vidi osim sto ti moze neko na tehnickom srat da nisi atestiro i mozes se pohvalit kod mehanicara da imas inox...2. inox je skup, debilne cijene su me tražili jer sam prvo i tražio inox cijevi ( primarno za usis, al isti vrag) tako da sam se odlučio na dobro staro železo... prvo treba napravit dp za jedan 2.4 10v projekt, a onda ćemo vidjet dalje
1. Ja znam da sjaji i to je dovoljno 1.1. Još se on omota pa ga ni na tehničkom ne skuze1.2. Staviš jednom i to je više nego life time za naše stare rage 1.3. Netko tko plaća montažu dodatni trošak skidati skureno zelezo dole čini ovu jeftiniju varijantu u konačnici skupljom
ha recimo da se i napravi od inoxa, nebi ga dao ispod 100€ nikako, al bi onda opet bilo, ne dam ti tolko, i milijun prigovora bi bilo...zato se ni ne upuštam u inox... ako će bit vremena napravit će se 1-2 željezna, kome paše kupit će...
napravi od inoxa kako treba po 100€ i ja ti garantiram 2-3 prodana u roku odmah
Ako je sve po ps-u uz uključenu montažu cijena nije loša.Sent from my D6503 using Tapatalk
Oprostite ako je reklama ali svojim bosancima preporucam ovo www.dodex.biz znaci rekose da mogu sve uraditi, o cijeni necu dok ne zavrsim sve, mozda ce se malo vise raditi od predvidjenog, jedva cekam vikend >
Hocu, poslikat cu sve radove, baciti cijene, i napisati utiske, ponovno sam zvao i za komplet mi je sef rekao nesto drugo od ovoga sto sam prije pricao jer me nije razumio, mada u plan su se dodala i 2 lonca 8)
Ne se sikirati meni alfa sluzi samo da garaza nije prazna, nevozam ja to
ja sam nabavio sad za 2.4 ide na bereru, 159 i cromu ako neko hoće kopirat neka javi]
Ma postalo je pravo vikend auto i onda nek ide kvragu, prvo ovo pa cemo dalje
Cekamo finalni rad pa narudzbe...
Još samo navariti nosac za zastitu i ovo je po meni finalni proizvod