Izletjeli smo preko rinzola, desnom stranom smo udarili u betonski stup i zaustavili se u ogradi! Kasnije cu uplodati jos slika kad ih dobijem!
Kako auto izgleda ja sam super prosao, imao sam malo jaci potres mozga, napuknuce u laktu i bedrena kost mi je pukla na dva mjesta!
Zahvaljujem svima na brzom oporavku, nadam se da cu izaci krajem ovog tjedna iz bolnice!
mene je jednom sa mazdom 323 F Gt smotalo i drito sa mojom stranom u drvo

, neznam kako fali mi dio filma probudio sam se bio kad su me razali zapravo gledo sam odozgo kako su me vadili bio na putu gore

, da je neko vidio auto nikad nebi reko da je neko iziso ziv tj. da je barem vozac pogino.
Ozljede:
puknuta zdjelica posto je sic bio samo pola od normalne sirine,
puktnuta kljucna kost (krov je bio mozda jos nekih 40 cm sirine
i ljevo koljeno kompl. osim casice i ligamenata koji ju drze. svi ligamenti osli, i nutarnji miniskus napuko. Doc. je reko sreca moja da imam dobru muskulaturu jer da nje nije bilo nebi dobro bilo.
Aha skoro zaboravio transplantacija koze sa desnog lista na ljevu donju ruku

, ni to ne osjetim.
Ostani sto duze mozes neka budes njima pod kontrolom ne forsiraj van! Ja sam bio 3 mj. u bolnici i 9 mj. na bolovanju

, evo danas hvala dragom bogu kod promjene vremena nista ne osjetim ali bas nista ko da nikad nisam dobio 2 reza po 15 cm.
Gore glavu sve ce to biti samo bez velikog forsanja.
Jos jednom brz i potpun oporavak !!
Pomoli se i zahvali mu se da te je cuvao

!