Hvala svima na pozitivi

Moram vam odmah reci (ali nemojte me popljuvat :icon_frown: ) da mi je ovo prva Alfa i pojma nemam o nicemu !!!
Inace sam BMW fanatik, i do sada sam vozio iskljucivo BMW (5 E30, 2 E36, 1 E39)

Kriteriji su rasli, ekonomija u drzavi padala, pa je doslo do mrtve tocke u kojoj trenutno nije moguce da vozim bolje od petice E39, jer je i za nju odrzavanje otprilike ravno financijskom samoubojstvu :auge: tako da sam nakon duljeg vremena odlucio probati nesto drugo, odnosno trazio sam nesto sto ima slicno srce kao moj omiljeni nijemac...i eto, pronasao Alfu koja je me je iskreno...jedina zadovoljila, a da nije preskupa ako se moj izlet u Italiju slucajno pokaze nemogucom misijom...
Znaci namjeravam ovu 156-icu zadrzati jedno pristojno vrijeme, nauciti je kako treba, zavoliti je maximalno...a onda cemo vidjeti dalje...za sada sam full iznenađen, jer i nisam bas ocekivao da ce mi se toliko svidjeti jedan talijan...ukratko, Alfica mi je vec prvi dan ubila sve predrasude i udarila mi samarcinu po Njemackoj glavi

Molim da me slobodno savjetujete...jer ja nemam pojma sta na nju mogu/trebam staviti...kod BMW-a je to bilo lako, svi su imali komplet opremu od M3 ili M5 i nista vise...nije bilo tesko...ali ovdje stvarno nemam pojma...dakle...ne zelim pretjerivati i praviti kirbaj od auta stavljanjem nekih abnormalnih body kitova ili boze me sacuvaj farbanja unutrasnosti i takve gluposti...ali ono...sto god mislite da bi trebalo, svakako napisite (kao za volan npr. vec trazim drugi

)