0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Slikana ispred Tehničkog faksa u Rijeci,jel to od nekog sa foruma :(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
ona crvena 156 je prava auto delta,stoji blizu glavnog kolodvora u zg,inaće mu je u garaži,znači da je ipak malo vozika,čovjek vozi brdske utrke,ja mu prodao onu mareu hgt pokraj alfe.......alfa zgleda opako
sta nije to ona sta se prodavala na njuskalu kao da je imala neku bijesnu muziku unutra za street race. : al stavrno je odvratna
mislim da je to bio projekt "riba bez repa" a po registraciji unutra bi trebao biti 2.0 16v motor
jučer kod Baotića u prostoru za rabljene aute, ali nije imala cijenu izvješenu..2.0 JTS Nuvola perla boja i original xenon i parking senzori...unutra crni alfatex...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Jel nije to bivša od dinka :
: : : : nije valjda da je tolko bila ruzna da si glavu kroz otvor za skije gurnio : : : :
što je ovo crveno na zadnjoj slici? imaš nešto detaljnije? neki blizinsku fotku? info?
Nikad nisam vidio ovako neš uživo,ne znam dali je kome sa područja BJ poznata ova Alfa i koji je to lik vozi
jel zna netko ovu?kod mene u firmi na parkingu,ima nalju alfisti.hr,al je još nisam vidio na cesti..možda kupljena od nekog s foruma?benzinac je..(Image removed from quote.)
mislim da sve gta imaju peraće a leće su bile nadoplata :