0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa ako ispadne imaš jedan dan vremena da uštelaš i vratiš se ponovno na tehnički :wz
i eto, opet zahvaljujući braći PUŠĆENIK vlasnicima našeg najboljeg moto časopisa MOTO PULS imao sam priliku provozat, i to dobar đir na more i nazad,cijeli vikend, novu Apriliu RSV4 APRC...malo tehnološki dorađenu u elektronskom dijelu u odnosu na Factory varijantu stvarno mi je pružila užitak u vožnji....s obzirom da već drugu sezonu nisam na R tipu motora, malo sam ispo iz grifa ali zahavljujuči elektronskim pomagalima mogo sam se dosta opustit i relativno bezbrižno se jurcat po dalamtinskim skliskim cestama...motor je fantastičan,lagan,okretan,linearno razvija snagu a ktome se to još da sve podesit preko elektronike...da nebi bilo nisam znao vozio sam je sve u nekim srednjim mode-ovima i jednostavno uživao....mmmmmm Uploaded with ImageShack.us
...a vid frizure, kaj si bez kacige vozio?... ...motor izgleda hebeno...
Jesil isprobao APRC....posebno traction control ??
(Image removed from quote.)
da...tamo kod mene u Mandrama ima skliskog asvalta pa sam malo probavo...odlično je
Mandre otok Pag?
kad si to sliko?
malo peglanja u nedjelju Bal`dee ˛& Ma`roo manijaka dva
Jel ovo sa kočnicom ili bez?
Ma berem nego ova prva dva odoše pa kontam jel se dalo dignuti tempo, ja nemogu izdržati da mi netko "odlazi" i onda ide zaličanje u krivinu i dirkanje kočnice pred.
mrak...najdraža mi dionica
mrak...najdraža mi dionicaDUCATI 1098S-Drive by Seb-part 1.
mjenjao nexusa za ovu pilicu,motor je odlican,vozi se odlicno,kocnice vrhunske,dupli diskovi ispred i iza jedan,sve pohvale za motor,inace aprilia sportcity 250 ie uz par modifikacija kao sto su zadnji nosac tablice i manji retrovizori...evo par slikica...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)