0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Nevenova peela promjenila vlasnika i postala moja peela :hehe: :hehe: Ovaj desni naravno, odmah napravljen servis, skinute blokade, malo poštelan, mogu reći za kineza predobar moped... S obzirom da je Neven napravio 1000 i par km nije se još ni razradio kako treba :hehe: (Image removed from quote.)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa koji gušt, pun tank 35kn
Od kolege stari kaže do 2.5L na 100 Doseg 220-230km od čepa do nule
Jel to 100%, moj NRG nikad nije išao ispod 4 litre! :
Chopper ko chopper... Ja sam se ovo ljeto par puta vozio (suvozac) na Kawasakiu VN 900, kupljen nov u proljece. Gust samo takav, ima snage, fino potegne, u 5-toj pretices kak hoces, samo kaj ti treba mjesta ko da auto imas kod preticanja
Je al tebi zAdnji amortizer košta ko ovaj skuter
...meni pun tank nekih 80-100 kuna (ovisi koliko mu rezerve ostavim, a i često se mjenja cijena goriva)...nekih 200km mogu sa tim preći...oko 5 litara potrošnja...
Privikneš se bez problema, lakše se priviknut na to da nemožeš doletit u kružni ko indijanac i da je na slinavom opasan nego da koljenima lupaš po ušima sam sebe :hehe:
promjenili gas sajlu koja i kad je nova loše funkcionira... i da sve dok ima ulja i dok se redovit mjenja u njemu nema straha da rikne, 4 taktni je
:Ja jedared sa suvozačicom uspio preči 2 glave sa tankom....inaće 180 je plafon. Potrošnja 6 - 6,5 - 7 - 8
...a čuj tvojih 1000ccm (ako ne griješim , naspram mojih jadnih 620ccm i mora biti razlika...tvoji okretaji vole popiti...
ja sa svojim 916 a frend sa kawcem zx-6 idemo na more...moj troši 6 lit a njegov 8 lit :hehe:
nego, jel se spremamo za službeni početak vikenda ......ako se sve posloži, ja sam sutra na jadranskoj i to najljepšoj dionici Karlobag-Senj
...ja jutros krenuo na plitvice i pit stop u karlovcu da pokupim ženu, kad hoću upaliti - ne reagira, mrtav...kontakt (struje) ima, ali neće zaverglat... :rolll: opalim po kurbli i standard, povrat me opet zvekne po cevanici do krvi i tu je bio kraj moga puta ...sad predvečer nekako smognem snage i uspijem ga dobiti na kurblu i paljada doma bez stajanja i gašenja......sad guglam, da vidim u čemu je caka...automat pokretača?... :
Moraš pitat onog meštra njuskalo.hr--> predaj oglas
ja mislio da je na KTM-u to nemoguće...a s druge strane ..razlog više za transalp znam da to nije isto ali sam bio u dilemi
...malo si grub... ..ma sigurno je opet neka "mušica", kao i ono nedavno cviljenje zadnjeg ovjesa - mazalica (koja postoji na dnu prihvata amortizera, a ja bio slijep ), jedan špric masti i ko novo......ne kužim... :