Vjerujem da je poseban feeling voziti to "čudo" na tri točka. Volio bi i to isprobati, ali 12 cola? To mora da svaku rupu osjetiš? Iako vjerujem da kao i na ostalim maxi skuterima položaj vozača ne umara niti nakon duže relacije, a i grip u zavoju mora biti odličan. Samo da ne prokliže zadnji kraj.
Svake godine prođiram se nekoliko puta ne vikend u Zg (tamo i natrag oko 600km) i baš sam prošle godine vozio nekim "alternativnim" putevima i pogubio se tamo negdje kod tebe (Ivanska, Štefanje...)
Feeling je poseban, u svakom slučaju i najviše me smeta kad ga pljuju ljudi koji nisu probali!
12 cola je ok ali treba izbjegavati veće rupe mada je visina spas pa ima dosta velik opseg i sitne nisu problem a neravnine inače upija kao spužva bob!
Položaj je meni super i stvarno proleti vrijeme u vožnji!
Grip je faktor za sebe, prve kotače teško baciš van stroja to jest podsmakne se mrvicu i odmah opet ima gripa, zadnji kraj je ok ako je dobra guma i serijala prijenos. Ja sada imam prijenos malosi to jest kvačilo multivar kevlar remen rolice federe ma sve, mrvicu imam manju kranju -5km/h ali je lud zadnji kraj. Sada je kao 75 3,0v6 malo malo izbaci dupe kad ga siluješ a onda kao na 75 radnja kontra motaš pa kako se ravna ravnaš i ti :color: promjeniš sve boje kak te lupi adrenalin ali jedva čekaš drugi takav zavoj, ubojica je po gradu, u zagrebu sam bio x puta i vozio se po tramvajskoj 110+ što je inače za motor

kružne tokove obožavam i četo napravim par krugova prije nego krenem dalje jer se možeš voziti toliko da ti struže nogara na boku

kaže mi kolega koji me vidio u kružnom da to izgleda bolesno

uglavnom toliko gripa ima prvi kraj da ne povjeruješ a zadnji se lako savlada, starom cestom ja s prtljagom pod sicom bjelovar crikvenica 2 i pol sata s time da me murja haltala u nekom mjestu, i ja već mislio ode roza cca 100 a ograničenje 50 kad mene on koliko je to kubika kak ovjes radi jel vidi da leži, pa jel bi mogao on krug a ja ono O0 ma može propeljao ga po tom mjestu čovjek rekao da ima beverly i vratio papire i dalje gas!
Kak si se tamo pogubio

: to ti je cesta od čazme prema bjelovaru ili obrnuto, javi se drugi put pa

kava sok šta trošiš

i ja te uputim a onda samo gas

inače kad sam s njime na moru bio prvu godinu (išao sam svaki drugi vikend

) gdje god stanem svi oko mene i šta kak ovo ono

pa jel rentam i tako u nedogled i mogu ti reći da se stanje nije promjenilo ni prošle!