Bome dosta prelaziš 
Ja sam s Bevom 250 od 2006 složio 16000km 
ma gle ja se sa svim vozilima bilo motor auto skuter vozim, jer mi je glupo imati nešto i gledati ga i pričati kak imaš,
kad sam ga kupovao htio sam naked da se vozim i do grada i tak a da nije neki potrošač oko 50t kn ih ima dosta novih, ali mi nijedan nije bio na test vožnji neki vau, pa sam se odlučio na polovni gsxr 600ccm sa 119ks ako se ne varam,
isao gledati motor i probati i sve super prvi vlasnik malo km nikad padano servisna ma milina sve super ali se nisam mogao probati voziti jer je bilo loše vrijeme pa sam ga kapario, idući vikend išao sa ćaletom probat se voziti i motor

super
došao doma kaže on meni kupi suzuki i ja ti ga fleksom spilim, kupi neki skuter ili nešto slično nema frke ali ono nije za tebe jer nemaš mjere ja

i idem sa starim vidjeti u trgovinu gdje sam već bio kupio SR50 pred par godina šta imaju i imali mp3 za test vozilo, mislio sam beverly ili nexus uzeti ali je test vožnja prevagnula, i mislim da bi sada mp3 prodao jedino da kupim mp3,
jer gušt je strašan a vozi se drukčije od svega ma nešto extra je taj mp3 a mišljenje dijeli tko god ga je probao voziti!
jedino što je skup novi čak i previše da nisu emocije prevagnule nikada ga ne bih kupio,
jedino mi je žao što je tata umro prije nego što su mi ga isporučili, tako da se nikada nije on vozio nekud dalje osim na toj probi, a kako je on stari biker, znam da bi mu bio gušt