0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...ajd ok da je to neka otvorena cesta, tipa autoput i sl., ali u onakvoj gužvi, onakav slalom, pa preko dvije pune u kontra smjer...
samoubojstvo iz nehaja
pitanje vremena kad će se razljepiti..... neče to dugo...
sad bio kod braće Pušćenik,vlasnika našeg nauglednijeg i najboljeg moto časopisa u HR MOTOPULS i malo su mi ustupili svoju Apriliu RSV4 Factory...uuufffff, kao je ljepo opet bit na R motoru...za moj ukus jedino mi ne paše malo 4-cilindrična mašina jerbo sam naviko na V2 motore....sve jedno, motor je fantastičan,mali,uski,okretan, 180 ks tak te fino ispuca da je to milina....o dizajnu neču ni pričat...motor izgleda da je strava...3 mape za snagu (ja sam se vozio na ovoj srednjoj)...uh,neznam šta bi još reko jer sam sav pod dojmom...preuzbuđen...e da :HOČU R MOTOR !!!!!!!
Ajde Seb opiši malo kolika je razlika u odnosu na tvog Dukca 1098S, plus i minus
http://budi.in/10184-clanak-top-10-najbrzih-motora-u-na-svijetu.aspx
Kakav ti je to link... seks, kondomi i mršavljenja... a di su motori :
ni meni nije jasno gdje su nestali,jučer su bili kad sam stavljao link :
prije x godina...na putu za Grobnik...frend ispred mene...Neven (Lepi-V.Mlaka), crash,ZZR600
prije x godina...na putu za Grobnik...frend ispred mene...
Lako za ZZR, bitno da je Milojka ostala neokrznuta A čekaj, jel dao lik žmigu ili ne :
najdraži su mi ti koji zakreču volan i istodobno pomiću ručicu žmigavca
kupio sam nedavno skuter pa me zanima na koliko se pumpaju gume na njemu?prednja guma je 120/70-12 a zadnja 130/70-12.
Ako se dobro sjećam oko 1.2 prednja i 1.8 zadnja. Možeš i više od toga ako si teži ili često voziš nekoga samo da opet ne bude kao kamen na svakoj rupi!