0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
APN, to još proizvode :hehe: :
...pa mislim, pretpostavljam, da Neven kupuje scooter radi potrebe gradske guzhve, t.j. opchenito radi prijevoza od tochke A do tochke B, a ne ganjanje (da mu se ganja kupio bi neshto jache i veche), tako da tko s chim koga prestigne je malo nepotrebno... ...vechina malo boljih (ne mislim na ove azijske iz Bauhausa i sl.) serijskih scootera (50ccm) bez blokade dostizhe cca 70-80km/h i to je dovoljno (IMHO)...dajte mu savjet za kvalitetu motora, odrzhavanje, cijene......npr. ja sam vrlo zadovoljan sa speedfightom2...bez ijednog problema u godinu dana...skinuta blokada, srezan auspuh, natochi, sjedi i vozi...
Citat: Mareo - 05-06-2007, 21:51:53...pa mislim, pretpostavljam, da Neven kupuje scooter radi potrebe gradske guzhve, t.j. opchenito radi prijevoza od tochke A do tochke B, a ne ganjanje (da mu se ganja kupio bi neshto jache i veche), tako da tko s chim koga prestigne je malo nepotrebno... ...vechina malo boljih (ne mislim na ove azijske iz Bauhausa i sl.) serijskih scootera (50ccm) bez blokade dostizhe cca 70-80km/h i to je dovoljno (IMHO)...dajte mu savjet za kvalitetu motora, odrzhavanje, cijene......npr. ja sam vrlo zadovoljan sa speedfightom2...bez ijednog problema u godinu dana...skinuta blokada, srezan auspuh, natochi, sjedi i vozi...Pa to sam mu i preporučio skuteri klase SS u koju spada tvoj Peugeot i moj Piaggio su najbolje složeni skuteri po svim karakteristikama; od kočnica, ovjesa, kvalitete, brzine...
Citat: Neven - 05-06-2007, 21:45:54APN, to još proizvode :hehe: : Ne da proizvode nek je skup! oko 8 500kn Bolje bicikla od baotiana.. sigurnije je.. ))
Mareo, upravo to Stvarno mi je totalno nebitno koji je brži itd. Bitno da potegne nekih 70 km/h da baš ne smetam autima na ovim bržim gradskim prometnicama.samo izgleda da se ispod 15.000 Kn ne isplati uzimati. A to je oko 2000 Eura, to onda rađe čuvam za auto...
...pa mislim, pretpostavljam, da Neven kupuje scooter radi potrebe gradske guzhve, t.j. opchenito radi prijevoza od tochke A do tochke B, a ne ganjanje (da mu se ganja kupio bi neshto jache i veche), tako da tko s chim koga prestigne je malo nepotrebno...
Citat: Mareo - 05-06-2007, 21:51:53...pa mislim, pretpostavljam, da Neven kupuje scooter radi potrebe gradske guzhve, t.j. opchenito radi prijevoza od tochke A do tochke B, a ne ganjanje (da mu se ganja kupio bi neshto jache i veche), tako da tko s chim koga prestigne je malo nepotrebno... Ovo je bilo više usporedbe radi, jer je neven napisao da mu 2.2KW izgleda slabo.. pa da malo dočaram ))Ima dobrih kineskih skuterčića, al baotian definitivno ne pada među njih..
Hoćeš reći da bi se za 5000 Kn nešto solidno i našlo, makar kinesko?
Citat: Neven - 05-06-2007, 22:05:54Hoćeš reći da bi se za 5000 Kn nešto solidno i našlo, makar kinesko?Baš to Velim ti da mi je frend distributer za te motoriće i ima jedan, al ne znam toćno kak se zove.. izgledom i dimenzijama jako podsjeća na runnericu.. lijepa kombinacija boja.. ono za te pare dosta solidno.. Ak te zanima tak nekaj pitam frenda pa javim..
...dobro, ima tu istine, bilo bi pametno da imash nekoga sa sobom, tko se imalo kuzhi u scootere ili po preporuci... ...btw. rachunaj, ako kupish scooter + je troshak kaciga... ))
@Tomek; pa onda nek uzme Beverlia 500 i mirna bosna!
Citat: Mareo - 05-06-2007, 22:11:29...dobro, ima tu istine, bilo bi pametno da imash nekoga sa sobom, tko se imalo kuzhi u scootere ili po preporuci... ...btw. rachunaj, ako kupish scooter + je troshak kaciga... ))E da, na tome sigurno nebi šparao Koliko bi još morao izdvojiti za neku kvalitetnu kacigu, nešto slično kao Rossi-eva :
Citat: BigSaint - 05-06-2007, 22:13:43@Tomek; pa onda nek uzme Beverlia 500 i mirna bosna! YBR 125 je oko 16 kkn, beverly 500 je kolko : 40-ak kkn ))
Moja kaciga od 700 kn mi je dva puta spašavala glavu, da li za skuter treba skuplja (čitaj bolja) ja mislim da netreba!
Citat: BigSaint - 05-06-2007, 22:22:13Moja kaciga od 700 kn mi je dva puta spašavala glavu, da li za skuter treba skuplja (čitaj bolja) ja mislim da netreba!A nebi trebalo kacigu nakon udesa obavezno zamjeniti?
evo konacno prelazim na prave motore,silna uvjeravanja kod kuce ipak su urodila plodom!ovakav ljepotan stize ovaj ili sljedeci tjedan u dvoriste! GTA: imas djir kad stigne!
kad bude imao pravu makinu, nebuš mogao trčati za njim i vikati "nemoj to radit" ))