0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tek sad vidim da je bilo lezanja u zavojima ajmeeeee...glavno da ni nis, seb jel te seka ...glede voznje dvoje na motoru, rijetko kog ja mogu vozit, samo ako se zna vozit inace mi je to taki napor...motor je za jednoga i amen (vega uzmi ga ti sama i gas sta ce te on vozit bezveze )...
ma nije motoru niš ko ni meni...mislim poznaju se neke milimetarske ogrebotine...ja sam ga držo na nozi kolko sam mogo kad više nisam mogo jer mi nije ko imo pomoč pridržat ga onda sam ga lagano spustio na pod i od težine kolko se kaj oštetilo jbga no nije strašno
...e to to, meni je tak već 3x zalego na pod ...sva sreća pa je moj lagan i može ga se lako dignut sa poda...
tebi i sebu izgleda fali koja kila :hehe: :hehe:
...e to to, meni je tak već 3x zalego na pod ...sva sreća pa je moj lagan i može ga se lako dignut sa poda... Pa dignem i ja svojeg bez problema, a da vidi� tek kada sam nervozan, od straha se sam digne!!! madja nemrem sam...đubre ima prek 240 kg
6-ak koji se pali na kurblu
Neznam dali je već negdje bilo ali uvijek je vrijedno pogleda ! (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)