0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...govori vrsni poznavaoc motora, koji je izvozao tucet različitih motora, pa može ocjeniti koji valja, a koji nevalja... :rolll:...mene kao početniku me dojmio, a i ruku na srce izgleda prehebeno...
YAMAHA doooooooooooooobraaaaaaaaaaaaa
ko svaki drugi muzički instument :hehe:
PIH još ni gume nisu paljene........ :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
:hehe: :hehe: to je premalo konja za te stvari
s grobnika (Image removed from quote.)
kak ne kužiš da starci ne stignu reagirat na motoriste šalu na stranu ,kak si ti prošao a kak je motor?
p.s. slikice cim prije...nadam se da je kawa sa sta manje "ozljeda" prošla
Evo koje slike, ali se ne vidi baš najbolje šteta. Nadam se da će procjenitelj imati bolji fotić sa mogučnošću slikanja detalja! :hehe:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)starino rekli bi nisi imo sreće bitno da tebi nije ništa a ovo ti je prilika za motor u crno
Evo da se pohvalim...upravo sam pao po ne znam više koji put!
Evo da se pohvalim...upravo sam pao po ne znam više koji put! Uvijek ista priča, starčić mi je oduzeo prednost prolaza... Slike malo kasnije.
Evo koje slike, ali se ne vidi baš najbolje šteta. Nadam se da će procjenitelj imati bolji fotić sa mogučnošću slikanja detalja! :hehe:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Muda veličine slovenije su premala za ovo...http://www.youtube.com/watch?v=5LHCjiYPc4A
stararaga radis ti mozda blizu uljanika? ili mozda tamo di su one boce od kisika :ovu Kavatapi sam je vidio jednome kod tih boca od kisika,neznam tocno firmu :rolll:prehebena je ova Nijna
svaka njim cast za to ali ja poslje onog dana sta sam se zabio sa skuterom ne sijedim vise na motoru ljepi su mi i sve ali nema sanse da vozim nesto na 2 kotaca !