0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
:hehe: :hehe:pa kakvu si ti mrcinu od motora uzeo onda :
rano si ti poceo polagat A kat
...nisam još ali budem... ...hebiga, pa za skuter 200ccm trebaš A kategoriju......neda mi se sa murijom natezat...čist račun - duga ljubav...
...danas sam furao prvi sat "A" kategorije...koja debilana je ona crta i ono zaustavljanje i blejanje u lijevo i desno...osjećao sam se ko kreten...
Autoškola je totalna debilana. Ja sam se vozio 17 godina bez A kategorije i onda sam bio prisiljen zbog posla prošle godine je ić polagat.Veče kretenarije nisam vidio, a motor da ne pričam. Prije bi glavu zgubil na tom motoru nego na svom .A čuj to je samo da ti uzmu lovu
..imam A kategoriju od 1985. i napravio sam fakat puno kilometara na motoru...i svaki dan naučim nešto novo...i opet kad imam priliku idem i vježbam na poligonu...o stazi da i ne govorim...Učite, vježbajte, neka vam ne bude teško...život vam io tome ovisi...
...JEDNOM SE ŽIVI... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)...ono malo što sam ga probao, prije nego sam ga kupio, mogu reći -> motor je prebrutalan... :wz
...al zvuk ovih akrapoviča je bolestan...(Image removed from quote.)...dobio sam pun kufer dodatne opreme uz njega, slideri, štitnici za ruke, originalni komplet ispuh (kao nov novcat), ktm cerada za motor, ktm tank torba...ma sve živo......e da, nisam mogao zaspati noćas...
...e da, nisam mogao zaspati noćas...