evo da malo osvjezim temu!!!
danas sam se slupao sa motorom,nazalost!!!!nakon nesrece sam upalio motor i odvezao ga kuci,dobvar je ,nema sta,ciklistika mi je ok,samo s zadnjeg tocka osjecam nesto ko da mrda guzom,al nisam zadnjim dijelom udario,nisam ga se odmah sjetio uslikat pa cu sutra!!! i postavit!!!!
sta sad,kontam da ga skroz u crno ofarbam,mat boju i to je to,cini mi se najbolje rjesenje!!!
naravno prije toga sve isprovjeravat!!
najbolje od svega sto sam se izvukao samo sa 150KM(75EURA) kazne,a posto sam neregistrovan stetu ce snosit njegovo osiguranje a oni ce naplatit iz nekog fonda!!!
a ja ga danas odvezao da ga carinujem i platim pdv,svu papirolpogiju rijesio,sutra treba da to platim i taj peh da mi se desi!!!
jos gore od toga je sto sam htio da ga odvezem na prikolici ,al majstor mi je nije zavrsio i rekoh hajd sta ima veze,lijep dan,malo mokra cesta,ma ja cu ga odvuc i malo se provozat!!!
i slag na tortu!!!
udarim tipa koji je sudski vjestak za saobracajke,magistar saobracaja,jedan od onih koji prave zakone itd....
medjutim frajer me je uputio,svaka mu cast,da samo platim kaznu a on ce preko osiguranja gledat svoju da rijesi,plus,policije je bila fantasticna,pored svih sranja koja sanm napravio,preticanje kolone,voznja neregistrovanog vozila.... napisu mi skupnu kaznu za nepostovanje horizontalne signalizacije i izazaivanje saobracajne nezgode!!!
hvala Bogu,isao sam i u bolnicu,tamo mi slikali koljeno i rame al u biti sve ok,malo boli,sad ce zena stavljat obloge sa crvenim lukom i ledom!!!
uglavnom,dobro sam prosao!!!
a slike motora sutra!!!
mozda,ak se sjetim!!!