Kaj da velim, ljubav prema motorima je dugo kod mene a motor vozim oko 4 godine a prošle godine sam dobio pod neki racun ovoga sp-a skoro novog! posto znam dosta te ekipe poceo je mali tuning tipa variomat, i došao sam na ideju da vozim prvenstvo hrvatske! Sve smo organizirali, našli sponzore i polako poceli raditi, prvo smo kupili glavu karburator kvacilo za motor! išao je profi i onda su na red došle gume i malo ovjes a kasnije i gume i to! Pošto je sezona bila popračena kvarovima a i lošom organizacijom ph nisam vozio ali cekam ovu sezonu! Inace dosta se baviom stuntom i to volim, samo gassss!!!
Pošto to vozim stavrno ko kreten imam par svojih trofeja!!!!
Sp:

Vx:

Sp je se jednom razletio a vx je bio par puta komplet razletio! Ipak su to motori za vožnjicu a ne baš za nadrkavanje!
Ima još slika stunta ali malo kasnije, evo sad jedna ljepa fotka, meni ja ko draga, u vukovaru jebao muriju hahahaha prije 2 godine!!! Mislim ako ovdje ima koji policajac neka se neuvrijedi ali nevolim policiju i nevolim!

Inace kad se vozim stalno sam na zadnjem i prednjem, bilo kako samo da je nenormalno!!!
Ovaj runner je baš prije 500 km doživio komplet generalku tako da ga sad prodajem, kupit cu si ako bog da stalni radni odnos, ktm ili xt, neki super moto!