0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i ja morm na fucken svadbu taj vikend
da prodajam ga, jer mi je malo pretezak imam nekih problema s kicmom pa idem na nes stotinjak kg lakse a zapravo sam zapisala nes vec odavno pa sad kad znam vozit cu ga kupit makar mi stara isla zivit u vrapce :hehe: aj uvali ga nekom i dobis proviziju..motor je ko nov...ja ga sam uvezla novog iz slo jer se tu ni dal nabavit crni kad je tek izaso aj htjela odma ...je dobro veli agy neki meet je u ck a ja na dosadnoj svadbi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Daj mi na pp pošalji sve podatke i sliku
koji peh...a grobnik zove si vidio one neki dan sta su se zenili na motorima i onda pravac grobnik nazalost ovo ce bit klasicna svadba s hvatanjem buketa za stare cure ko ja :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: morat cu se dobro napit da prezivim te obicaje
Frend dofurao danas novu ZX6R. Koja je to kuga od motora, furali smo se cielo popodne i moram priznati da me je na trenutke bilo strah motora. Taj osjećaj da ide pomalo, a onda preko 9k popizdi načisto. Uf...
...za sve alfiste bajkere... YouTube - Vozi Boro - Kawasaki pravi dasa
ak ne zarondam dugo bum se ja digo oko 10 i gas
..daj nam sliku ...jesi i ti fural il te on vozio? Jer iza je osjecaj jos gori bar meni...totalno se ustrtarim ...gadna je to pila
obicno su takvi motocikli vec razradjeni koliko sam ja shvatio..
odnosno da masina radi 1000 sati u fabrici, pa se mijenja ulje, i tek onda ide u prodaju..
a čuj... ne mogu ništa tvrditi sa sigurnošću, ali družeći se sa nekim motoristima, shvatio sam da motor zbilja odradi 1000 sati u fabrici. Mada, ja ni u šta ne vjerujem dok ne vidim sopstvenim očima...
ja kontala dok ne pogledah kad sam citala tekst da je to neka ludorija koju ekipa zeli radit ajme horor...ja kad dizem na zadnji mi se to ni desilo
meni se nece sigurno :hehe: e nevjerovatno kako motor podivlja i ne mozes ga obuzdat mora bit uzas osjecaj :rolll: