0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja mislim da nije,neg sa njime dolaziš više do izražaja
Najjači si, najjači si, zalijepi mu alfisti.hr reklamu pa nek' slikaju
Najjači si, najjači si, zalijepi mu alfisti.hr reklamu pa nek' slikaju Nego di ćete ga probavat'
možda da mu predloži da naprave neku reportažu o nama
Citat: go-go - 09-01-2007, 19:56:29Najjači si, najjači si, zalijepi mu alfisti.hr reklamu pa nek' slikaju Nego di ćete ga probavat'Citat: reddevill - 09-01-2007, 22:30:36možda da mu predloži da naprave neku reportažu o nama Prijedlozi za 5!Ajmo seb!
zavo me danas Zoran Majcen iz Autokluba dal bi im posudio motor na 1h da ga malko probaju i poslikaju...reko sam da može ali samo uz moje prisutsvo i može ga vozit samo on...pristo je tak da idem sutra u 11h pa ču ga i ja malo probat
Citat: Seb - 09-01-2007, 19:01:18zavo me danas Zoran Majcen iz Autokluba dal bi im posudio motor na 1h da ga malko probaju i poslikaju...reko sam da može ali samo uz moje prisutsvo i može ga vozit samo on...pristo je tak da idem sutra u 11h pa ču ga i ja malo probat jesi im reko da buš poveo i frenda koji bude probao : kad da te pokupim, pol 11 je dost' )) : :
Citat: Shoei - 09-01-2007, 23:38:09Citat: Seb - 09-01-2007, 19:01:18zavo me danas Zoran Majcen iz Autokluba dal bi im posudio motor na 1h da ga malko probaju i poslikaju...reko sam da može ali samo uz moje prisutsvo i može ga vozit samo on...pristo je tak da idem sutra u 11h pa ču ga i ja malo probat jesi im reko da buš poveo i frenda koji bude probao : kad da te pokupim, pol 11 je dost' )) : :a kam se ti guraš,moraš na faks :hehe:
Citat: reddevill - 09-01-2007, 23:44:00Citat: Shoei - 09-01-2007, 23:38:09Citat: Seb - 09-01-2007, 19:01:18zavo me danas Zoran Majcen iz Autokluba dal bi im posudio motor na 1h da ga malko probaju i poslikaju...reko sam da može ali samo uz moje prisutsvo i može ga vozit samo on...pristo je tak da idem sutra u 11h pa ču ga i ja malo probat jesi im reko da buš poveo i frenda koji bude probao : kad da te pokupim, pol 11 je dost' )) : :a kam se ti guraš,moraš na faks :hehe:moram tek popodne, ak me ne povede seb, idemo ja i ti ispitati porijeklo imovine )) )) ))
joj neznam...tek sad sam pravo narajcan...bolje da ga nisam probo