0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)
Ko zna de je uovo?(Image removed from quote.)
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Meni su ove motorijade u rangu seoskih derneka. Dosadno ljudima, pa uhvate turirati i pucati na auspuh na potpuno hladan motor, još kad vidim điletine s klupskim odličjima i činovima..
Nego, sta sad kazes na ovih nadolazecih par mjeseci? Znatno povecan broj auta na cesti, turisti, ovo-ono.....Mislim da ce bit dosta opasno uz more....
Bio sam u cetvrtak na magistrali: Ploče - Dubci.... jos se da uhvatit malo slobodna prostora za dobro odvozit al vec je puno buseva, kampera i sl... je bio praznik al svakin danom ce sve vise i vise ih bit... Ja cu nastavit i dalje pa cemo vidit kako ce bit
Trebalo bi se malo prebaciti iza brda .... Put Imotskog, Sinja, Knina... Mozda BiH ....
Bih tu lokalno izbjegavam-skoro se prosuo par puta na smijesnim brzinama. Jako los, klizav asfalt!Mozda sinj, knin ok... Zagvozd izbjegavam, rutu prema vrgorcu.Za me je rjesenje problema preselit se na grobnik
Sinj-Cista-Sestanovac, odlican asfalt
Arghhhhhhhhhh! Što nisi s bajkom došao u Metković!?!?!?!
Sa dobrim motorom i kreditnom bez limita zasto ne. Bilo bi mozda jedino dosadno solirat cijelo vrijeme.
Jedino je cini mi se na tim stranama povecan sigurnosni rizik.... Iako, mozda bi proslo bez problema....
Ma, kad je bal, nek je maskembal (Image removed from quote.)