0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Jesu, kazu smirivanje u nedilju... mozda ima nade za djir!
Stavljaju veliku kisu popodne tako da.... mislim da nis od toga
Nisam razmisljao o tim torbama nit za rep nit za tank - imam ruksak pa ako nesto nosim stavim u njega...Al najcesce sve stane na mene i tako picim Koliko love je torba inace?A za na rep sam trazio poklopac umisto sica pa nisam nasao.....
Ok je ruksak, ali npr ja sam jednom isao do Starigrada i nazad (cca 450km) s ruksakom, bilo 5-6 kg.... Isto malo osjetis na ledjima...Ova torba cak ima opciju kopcanja oko struka da je iza tebe, znaci ne na ramena. A ovako je fixno stavim, moze stati stvari za 3-4 dana unutra, 20lit je dosta.Pogledaj YT - Kriega US-20Dobio je za poklon hehe
Božene, pala je i ova:....Vrhunske dionice: Sinj-Muć, Drniš-Skradin, sve do dijela di je zavrsavala dionica PH Brdo...
Guštaj Ja nemam vrimena ni do Trogira na kavu otić :
Božene, pala je i ova:(Image removed from quote.)Vrhunske dionice: Sinj-Muć, Drniš-Skradin, sve do dijela di je zavrsavala dionica PH Brdo...Krka(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Skradin(Image removed from quote.)
Obavezno trebas probat (ako nisi) Sinj-Muc i one ceste oko Skradina
Ak je Bađo u pitanju, može biti jako puno sitnica koje zeznu sve.... Ventili, bobina, svjećica, variomat.... Mislim da je to sve stvar pokušaja i pogrešaka dok ne otkriješ kaj je
Nešto planiram (opet ) kroz mjesec-dva malo tražiti skuter od 50cc.Međutim, malo pogledao po Njuškalu i ništa mi nije jasno. Zašto toliko pretjeruju sa cijenama? Mislim da je 90% skutera u oglasima precijenjeno. Tipa, Runner iz '98 sa 30.000km za preko 5.000kn. Too much.Gdje iskopati nešto u dobrom stanju, ali za normalne pare? Mislim da bi se za nekih 4-5.000kn moglo naći nešto pristojno
Prsten i zlatni lanac.................(Image removed from quote.)Kaj bumo se vozili..