0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ova Multistrada je prehebena!
Nedjelja je bila za đir....
moj (Image removed from quote.)
koliko je meni poznato vise je opterecenja na prednji kotac, ja sam imao samo zadnji , ali nakon stajanja od skoro 4 mjeseca nije bilo ugodno vozit prvih nekoliko km. osjeti se kao da joj fali jedan dio gaznog sloja. zato sam si uzeo i prednji. bio je nekih 35 eura, samo se natakne u vilicu ovako lakse podvucem ceradu(Image removed from quote.)
da trebalo bi ga malo pomaknut, ali drzanje na nogari ne volim. ovako nema sanse da padne - sigurnije je.
vracaju se original 916-ici
Jedini Ducati koji je ima dovoljno cilindara.(Image removed from quote.)Nadam se da bi mogla opet tako jedna racing replika.
skuterasi treba par savjeta. moram prodat moj piaggio nrg u hr, prosle godine napravio samo 37 km :preskup da mi stoji. a treba mi skuter u italiji s kojim bi isao na posao, 17 km u jednom smjeru. dal uzet neku prdekalicu 50 2t ili nesto 125 4t. ne treba mi nista jace ni brze, visinska razlika max 10 met. bonaca
Ponavljam post od nekidan (Image removed from quote.)
kako mi stoji : (Image removed from quote.)
uvuci skembu ili kupi diavela :hehe:
Izgleda kao skuter pod tobom. :icon_wink:
ovo me zena slikala, kaze ne izgleda mali pod menom :rolll: a I na dijeti sam sad :hehe:
Statua... ni Meštrović ovako nešto ne bi bio kadar isklesati :hehe:Što reći...koju posluku porati? Kupuj....
Di si? Oćemo ujutro bacit đir?
Ništa od mene sad neko naredno vrijeme... a motor čeka u grijanoj garaži :hehe: :hehe: