0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uf! Uteka san sa motori.hr zbog "razmišljanja naglas" i sad me na "mom forumu" dočeka opet isto
Ovo bi bio jako dobar kompromis: HONDA INTEGRA NC750DSpojka Uljna više lamelna dvostruka spojkaVrsta spojkeDual ClutchMjenjač DUAL CLUTCH mjernjač sa tri načina rada D-mod, S.m
Što se čeka? Hehe
Kažu oduvijek Honda bolja od Yamahe, to su i japanci neki rekli, ovaj skuter je navodno bolji od Tmaxa, ali je manje popularan....barem u Splitu.
Ja ga nisam nikad ni vidio u živoSent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Čekam da me prođe napad histerije za nečim što mi realno ne treba, a volija bi kotrljat :hehe: :hehe:
http://www.alfisti.hr/forum/index.php?topic=74787.0
Ni ja. Kad idem u ZG, nastojat ću uhvatit vremena i otić vidit. U ST-u nema dućana kako spada Iskreno, ovo je jedino što bi me stvarno radovalo. Sve ostalo su prometala s malo više snage i boljim kočnicama
Ide li se kud sutra u djir? Bandit? Bozen?
a ja sutra planiram odrundat stogod magistralom kako god... ko zna koliko ce jos ovakva vrimena bit
Upravo to...Kreni na D1 i začas si na Susretu u ZG :hehe: :
nema se suske za to, alfa razbijena i pravi se tako da... kakvih 150-200km makarskom rivijerom ce bit dosta
Najbolje ne izlazit iz kuce onda Oprez na max i to je to, ako ce se sranje desit desit ce se...