0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Napravio jedno 30km sada, sve selo-uska cesta kroz sumu sta ide-selo opet cesta itd. 70-80 ponekad i 40 cista uzivancija, laganica u prirodi (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
....u DERBI je odličan skut.
a njegov je bio "bolesno" cuvan i pazen
Sunca ovih dana ne fali (Image removed from quote.)
Kakvu kacigu uzeti za putnika, znači nije nužno da je uvijek ista osoba. Dakle, većinom za upotrebu po gradu kratke relacije.... Možda L ili XL , to će moći svatko navući?
Đir Malačka - Lećevica - Konjsko
Danas?
taman doša doma ... 75 km popodne, jutros zbog posla 40-tak ... Da je manje kiše padalo zadnjih mjeseci, bilo bi puuno više km na satu (trenutno 6.100)Za nedilju planiram veeeliki đir, jedino me prognoza yebe
Ako bude vrime kao danas, možda bih i ja išao.
Super! Za sada smo ja i prijatelj s x-maxom 100%, još dva - tri motora i skutera su u fazi bi/nebi Možemo sutra popodne popit kavu i proćakulat o detaljima
Ne znam hocu li biti u Splitu, ali napisi di si na kavi, pa mozda naletim.
Yebemu kišu Bandit, odgađamo za nedilju 28.09., za sada je prognoza OK (mislim, bila je i za ovaj vikend do prije 2 dana )
Napravio jedno 30km sada, sve selo-uska cesta kroz sumu sta ide-selo opet cesta itd. 70-80 ponekad i 40 cista uzivancija, laganica u prirodi
Vidi ti sminkice a, i to po sumi :hehe:Ne peljes njega lungomare, dok rivas bi ti bila puna jaja :To karić od 50, a, ili ne :
nije to to po puli vozikati, bolje po selima i okolica. 50
Gledaj ovo, cca 150+ kmSplit - Joker......Split / Joker
Zasto? To 50ccm a? Tak je prekrasan da bi mu samo malo slaga roknuo na sic i :
Gledaj ovo, cca 150+ kmSplit - JokerSplit / Joker
Skraćena varijanta - u koliko bude ipak previše 1. plan:
Šta ti imaš od opreme (odjeća,obuća) ?
Jaketa i rukavice. Iman i hlače ali nisu moto nego "ribarske" (one se oblače samo u nuždi preko reba).Kupija san i neke štitnike za kolina za skejtere :hehe: jer se zna dogodit na dužim turama da nogama uopće nije hladno, ali kolina pate. Ovo još nisan isproba, valjda sutra ako stane ova kišurda