0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
...fora izgleda, a vidim nije ni tako skup...jesi probao voziti?...
U petak te vidjeh taman kad si iz firme izlazio. Ja prolazio sa GT-jkom (ona koju si odmjeravano pogledom) :hehe:Što se tiče motora vozi se fenomenalno. Mislio sam da me nakon 22 godine voznje motocikala neće tako lako moći ugodno iznenaditi ali je uspjela. Motor se vozi fenomenalno što me je zapravo i najviše zadivilo.
Sunce ti kalajsavo pa svugdje si me predstavio kao žensku :
kad neznam dal smijem pisat jel tvoj motor :
Fora je Racing GP1, meni puno draži od Opena, samo što ogrombo izgleda za 50icu Gdje si kupio Conti Twist gume i po kojoj cijeni, mada su to 14?
možda netko zna....gilera runner mislim da je 2002g,carb kroz 3 godine je polako gubila snagu iskre ali je smanjivan zazor na svječici i radilo je normalno,sad je došlo do toga da mu je blokada na 35 a zazor se više ne može smanjiti...ima netko ideju?
Jel bi mi netko mogao u PS napravit ovu sliku? Ovaj dio koji je žuti prebacit u crvenu... Hvala(Image removed from quote.)Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Nebi tribala...bar ne s crvenom kako sam zamislio.Vec ima jedna zuta i plava sad nemogu ja isto napravit.Ali zato hocu svakako vidjeti prije otprilke kako izgleda da mi nebi bilo zao poslije.Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
U originalu mi je bila crvena(lava red,org boja od R1)ali t boja mi je toliko ruzna da sam mora farbati je..Ova mi je boja lijepa(imola red)...(Image removed from quote.)Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Dugo sam isprobavao svašta za vizir na kacigi. Maramice (suhe, vlažne, ...), krpe mikro ovo/ono, ...Danas sam kupio Sonax krpu "sintetička koža". Otkriće Amerike snagit