Ziva 180 ce potrosit uvijek vise nego ziva 50.. bez obzira koliko dobro slozena bila a ga jat ce se uijek vise nego 50 i tu je neminovno da ce potrosit vise, rega je veca u startu od 50-tke itd itd dakle dolazimo opet do onoga da je ziva 50-tka najidealnija zujalica za grad, prvnstveno ekonomicno govoreci..
Znaš da sam prije 4 mjeseca bio "totalni rookie" po pitanju skutera. Liberty 50 bez blokade mi je bio "raketa koju je teško obuzdati" :hehe: :hehe: Na ravnom je išao 75 km/h, na dužim nizbrdicama je kazaljka prelazila oznaku 80 km/h.
Al to jednostavno nije bilo to. Stalno sam bio napet, pogled uprt u retrovizore. Biranje ulica u kojima se inače sporije vozi. Nikakav izlaz iz grada brzim prometnicama nije dolazio u obzir!
Nakon 3 dana vožnje na Beverly-u: nema napetosti kuda krenuti? kako se prestrojiti? ...?
Vozači auta te puno više uvažavaju na većem motoru! Na semaforu izborim "pole position", stisnem gas i odljepim se od kolone, a onda laganini vožnja - koliko mi se da i kako mi se da ...
Ovo čudo (Bev) mi troši 3,65 (tek sam 1 rezervar ispraznio), Liberty 50 skoro 5 litara (nisam ga nikad uspio napunit do čepa, a da ne uprskam sve okolo

). Znači, na cca 1000 km se prebije razlika skuplje registracije.
Jedino boli trošak autoškole - 4.200 kn za "A2" uz posjedovanje "B" :angry: