Slažem se da je vodeno hlađenje bolje - pogotovo za uvjete: gradska gužva / ljeto
LC ti je nekih cca oko 20% jači i malo mu je veća krajnja jer se malo više vrti, jači je i ima malo duži "prijenos"...
Ak nije prijenos uštiman do jaja, niš od tih 20%

Kod AC nema nikakvog održavanja tipa vode, termostata, brtva pušta, pumpa itd... pali i vozi... Jeftiniji je dosta od LC i zamjenski dijelovi termo grupe su za bar 30% jeftiniji...
Prijenos i ostalo ti klasika na oba dva...
Kotači su ti najbolji izbor kao šta imaju Runner, NRG 13'' sasvim ok veliki i ono najvažnije debeli, šta nije baš nebitno kad se voziš po razvaljenom asfaltu, preko ili uz tračnice, "kamene" ceste... pa ti zapne uz žlijeb i sl.
Ja osobno da kupujem uzeo bih neki LC sa spuhom, vjeruj mi više ti ne treba ni za po gradu, ni makadamu ni šta ja znam čemu, ako je prijenos dobro uštelan ide skoro kao 4t 2v AC od 125ccm

Liberty je ok, onako elegantan, za nekog onako "poslovnjaka" :grinning-smiley-044: iako bi moj izbor bio NRG-i

Kao i osobni automobil, tako ni motorkotači više ne idu u trošak firmi.
Neka, neka, bilo je i vrijeme da se netko toga dosjetio, i sve one restrikcije u tom pogledu šta slijede su odlična stvar, jer šta smo mi fizičke osobe jedine budale u ovoj zemlji? Npr. kad su izbacili onu listu poreznih dužnika, kad sam vidio ljude koje poznam kolko milijona su dužni, a ja moram svaki mjesec ko zadnji mona plaćati doprinose ovo ono, pdv..., a privatnici plate moj k* a žive kao ministar, svakih par godina novi bmw na firmu (za osobne potrebe) itd... a tebe/mene kao fizičku osobu dođu ovršiti ako nisi platio 200kn, pdv plaćam sad i odmah itd... Nije u redu zar ne?

Meni osobno se čini supermoto puno puno spretniji po gradu (moj je bio dok se nije ispriječio golf)
Imam ih ja sve, skuter, sm, ležaljku... i šta god netko tvrdio, nema do skutera za grad, što lakši to bolji

Za recimo ZG, Ri ili tako neki veći grad je idealno bar neki lc 4v 125ccm, al za ove manje gradove je 2t 50ccm sa spuhom majka... Normalno, idealno bi bio neki 200cm

Nego ljudi zabriju iz nekih skroz sporednih razloga koji imaju više veze s mozgom neg stvarnošću...