0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bem ti vrijeme....sutra sam mogo dobit RSV4 na vožnju a ono fucken kiša
nije motocikl, ali je skuter, a sad više nebude ni samo skuter, neko malo bolje nabuđeni skuter evo kaj je danas došlo:S6 R1200 spuh (odprije)S6 R/T Oversize vario (odprije)S6 Racing NBR usisS6R MkII 70cc cilindar kitS6 SSP CNC kickstarterBGM Evolution radilicaNTN Japan ležajeviCorteco simerinziMF PWK 24mmMF sprint filter 50mm (75×90)MF PWK dizne 98-120MHR igličasti ×2BGM i S6 rolice, više setova novihNGK BR10EGAha, evo i slikice :headbang: :headbang:
sve ja to znam, imao sam aeroxa več prije tako složenog, ali to mi samo služi tako malo za guštat se za, ja sam ti inače veliki 2T fan pa zato mi to ima smisla
nabavi aprilliu 250sp cvaju to je gušt kad otvori drugu klapnu to jest ne znam da li si to vozio, probaj obavezno
jbs motore, vidi DC skejterice
kupio si još jednu 156 :
Cestitam,sada nisam jedini sa derbiem
ipak pao đir...jučer skoro cijeli dan hvala braći Pušćenik (MOTOPULS)
Moram vidit koji model, uglavnom su smece totalno, jel se malo nagnem preko pjesackog odma proklize i prednje i straznje
na pjesackom ti ni jedna ne drzi izbjegavaj ofarbani asfalt, gori je nego led
ma nezna Mirko vozit :grinning-smiley-044:
Ali znam past da ne razbijem motor :hehe:
bude naucio ako nije, mene skoro dukac izbacio iz sedla kad sam u drugoj dodao gas na bijeloj crti ( isto pjesacki ) . proklizne i onda naglo ulovi kad se guma uhvatila cistog asfalta. :