0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...a da odemo busom, ko penzioneri... :hehe:
ma kaje je to za marea 3000kn benzina bu nam valda dosta
...je je, platim ujutro kavu u kvartu, a prek dana se šlepam...ford samnom ili bez mene isto troši...
... joj pa da ... fijat ide na sve
...i bez maf-a ak treba...
odvozili su prvu vožnju Mika ima slicno vrime ko na treningu, a Grdi se popravija sekundu Đani Alejbeg inace alfist je trenutno prvi u klasi H-3000 (ista klasa od Grdog i Mike) sa puntom GT 3:08,xxx
...pffff, Seat TDI 3:20:115...eto ti moćnih 6aka...slijedeće godine idem ja sa svojom 156icom... :
Pazi da ti se ne zgasi na šaltanju :hehe:
ideš ... kaj? gledat ljude kak se voze?
...jok, otpeljat turu za 3:30:000...
same gas dečki lagano je to gledat iz publike i komentirat MIKA I GRDI
...dakako da su obojica za respekt, jer treba imat muda gonjat onuda... ...al svejedno me impresionirala čađara...
pa normalno kad imam momenta na bacanje a i dobre gume
...tko? ti?...
da nego ko
pao sam ko pravi jazo na prvoj i osnovnoj stvari za svaku brzu voznju...guma...bilo sta drugo da sam imao bolje bi bilo ali jebat ga sad...zavoj 10 mi je istrcao i hopa eto me u sumici decki pomogli zakrpati i gas daljehvala svima koji su pomogli oko slaganja auta (Mika, Batina, Miljac, Cicco, jedan decko iz Buzeta na quadu kojem ne znam ime, kristijan33 aka giuliagt, Medo, Vanja i naravno inzinjer Jandre...valjda nisam nikog zaboravio) stigo kiler od 1.6 u roku 1h, dum-tras gore i gas daljenaucili smo puno...prvo i osnovno auto mora imati max 900-950kg ajd 1t auto kao 75...mjenjac 1.6...2.0TS isto predugacko...i naravno gume, gume, gume, gume...dozivjeti bakljadu u Buzetu kada si vozac...NEPONOVLJIVO