0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mozda bi ti bilo dobro da uzmes cijelu 145 sa dobrim motorom i mjenjacem i ostrane ti brdo dijelova koje ces kad tad trebati ako nema ovdje dobrih dalo bi se u slo i ita naci edit: evo gledam sad na njuskalu do 700 eura se nađe kompletna jos su neke regane i sa napravitom generalkom
To se druklager čuje kako klepeće... Ne bi ja zbog toga mjenjao cijelu getribu Osim ako ne krči kada šaltaš (treća je najosjetljivija), zuji u vožnji, itd...
Kad vec budes skidao sve dole lako se pogleda getriba, al to ti vjerijatno klepece druk lezaj i zvoca korpa jer se razisla
Vjeruj mi lud sam i neznam sta cu vise sam sa sobom :hehe: Treba mi jedna lijepa velika guzica da iskaljujem svoj bjes. I onda mogu dalje :hehe:
Kad stisnem kvacilo tisina, cim pustim kvacilo cuje se nesto kako lupa, ne jako al se cuje da melje cim pustim kvacilo, a reko mi i mehanicar da je pri kraju.
: : dodi kod mene u svicu na par dana. ima guzica koliko ti srce zeli :
Nije mjenjač pri kraju nego je otišao ležaj spojničke osovine. To samo promijeni i furaj dalje. I prekontroliraj diferencijal jer ionako mora van da možeš do ležaja.
tako je inace ode lezaj koji je iza kod 5 brzine na ulaznoj osoovini barem su se meni na par getriba raspali i onda imas taj zvuk klang klang kako klepece u leru dok radi auto cim das gasa malo utihne al kad ubrzavas se cuje da rosta stalno. al u leru se bas ruzno cuje.
zato sam se i rjesio jedne crne sa plinom ubijene u pod, ako se sjecas hahahaha