0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta je bio sa blokom :
:hehe: :hehe: eto vidis sta ti se dogodi kada si neispavan
i dalje sam glasniji i brzi :icon_lol: :icon_lol:javi se sada slobodno, jer neam broj, pa da vas ovaj truli boxer rjesi oboje i tebe i onog TS
ajd ti sae javi danas da napravcimo direto...
Oso rover frendica mi ga je uzela. malo mi ga je bilo zao gledat kod nje ali jebat ga, ko ga hebe :hehe: :hehe:
Razbit ce te kad rikne brtva glave opet :hehe: Moj susjed je htio mog rovera uzet ali mu nisam htio prodat
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Pa brtva mu i je otisla u kurac, ode za 500 eura ako ne cijena je bila za 900
Cekaj opet je riknula i na novom motoru
: Valjda misliš: jebat nju (frendicu ) :Inače mi rečenica nema smisla
:hehe: svaka kontrola ulja mjenjanje brtve glave
mozim rovera do frendice znaci 40km naprijed-nazad. i kad se vratim vidim temp kako mi se dize pomalo, a ja odmah i pomalo do doma, jos autocestom sam bio iso, 80 na sat po autocesti. odmah sam je zvao i reko gledaj otisla u kurac brtva ako ces za 700 nije htjela da mora novu brtvu uzeti pa nekom frendu je i glava pukla da njoj se ne isplati uzeti, reko sam evo 500 eura i vozi. Rekla da je nabavila motor od honde 1.4 90ks da ce montirati njega gore. Ajde vidjet cemo koliko ce to trajati sada.
Kakvo je smece taj rover :hehe:
Jednom rover nikad rover, iso je dobro dok je bio ispravan, a kad se kvari iskesiraj odmah cijelu placu a da sam znao mogao sam i ja nabaviti masinu od honde za 300 eura, pripasat gore i vozi.
Ti hebeno nemas srece u 40km si izgubio 400 eura
inače paše i 1,6VTi gore ali nisi pitao :grinning-smiley-044:
Prelijepa samo ne parkiraj ljudima pred vrata...da nebi bilo :police: