da ne pišem svaki čas nekome na pm, troškovi za odrađivanje dpf-a ako si tko bude htio napraviti, i ja sam jeftinije rješio lonac ali to je bilo valjda sudbina
500kn lonac protočni + 80kn montaža umjesto dpf-a (lonac ja mogu skoro uvijek nabaviti jer sam za potrebe kolege dao napraviti jedan po mome a majstor je rekao da bude uvijek imao jedan u rezervi, samo se javite

)
150€ gašenje regeneracia i isključivanje dpf-a, znači ako imate remap on to ne dira ostaje kako je bio složen jedino korigira ono što je potrebno, ali svejedno ide bolje zbog dpf-a

tako je kod mene
ako gasite dpf i regeneracije blindirate egr mehanički i softverski i na to radite remap dečko ima cjenu od 300€ za sve to + 100kn cca montaža lonca i naravno lonac vaš
ako imate egr ugašen i blindiran i radite samo dpf + remap to je 250€
prvo ja nemam ništa od toga, ja sam samo zadovoljan klijent, a vidim da mnogo nas nema to rješeno
drugo dečko se zove kristijan iz siska je radi sve aute i remap i dpf i sto čuda, inače može ugraditi i plin na dizela

za 1,9 je cca18000kn

ok je ima odgovor na sva pitanja i nema tajni

može se sve odraditi i bez lonca samo cjev i onda je trošak auspuhara nekih 150kn izrada i montaža + 150€ softversko gašenje
mape se korigiraju dok ne budete zadovoljni, ako budete trebali svoj dpf nazad zbog tehničkog ako se pooštri norma on vam ga upali i ugasi vi samo platite montažu i demontažu lonaca, barem je meni tako rekao :hehe:
uglavnom 095/906-4885 Kristijan nazovite dogovorite se ili ne, kažete da ste saznali za njega od danka iz bjelovara i sigurno budete zadovoljni