Ja bio danas.
Prvo GT 1.9JTDm-unutrasnjost losija nego u 2.0JTS,bočnica od vozaceva sica je ispucala,pa poklopac od svjetla na stropu je kao da je onim neostik ljepilom zaljepljena,pa se vidi zuto oko ruba.
Upali bez greske i ljepo radi,nutra nikakve lampice ne svjetle.
A sad jbg auto nije novi trebo bi na detaljan pregled ako bi se kupovalo,ovako za auto star 8 godina unutrasnjost i nije razvaljena.
GT 2.0-puno bolja unutrasnjost,ljepse je sjest,bolji osjecaj nego kod JTDm-a,a i ima 50 tisuca manje,vidi se da je uscuvanija.
Nju nismo palili tako da nemrem nis reci o zvuku,SS je pa sad neznam u kakvom je stanju.
I jedan i drugi normalno bi trebali bi na detaljni pregled ako bi se odlucilo na kupnju,JTS izgleda ukupno kao da je par godina mlađa.
Imala je neke "firehawk" gume ili tako nekako tako da vjerojatno treba postene gume kupit za takav auto iako ove imaju dobrru ripnu.
156 sw Q4 izvana izgleda relativno OK,unutra isto jedino su joj zadnji otvori od ventilacije strgani,ubiti mislim da samo ljevi.Koza nije nigdje ispucana na sjedalima,ubiti od ove tri koje sam gledo GT JTDm ima najmanje ocuvanu unutrasnjost.
Najbolje je kaj mi je prodavac reko da kao "bjezi od tog" hehe ja ga gledam i mislim si cek pa ti prodajes pa mi govoris bjez od toga...veli on bolje da su 4x4 pogon uzeli od lancie,ovo su oni smislili kao da bude bolje a nije.
Reko OK ak vi tak velite.
Bilo jos 2-3 147-ice i jedna 156sw 1.9 al nismo ih gledali!