Vec 2-3 dana zaredom auto vidjam pred Caffe Barom "Dali" i mislim cija je!Alfa je mrak! 
hvala, evo odmah se umislila :

zna alfica često tamo stajati jer preko dana nemam baš vremena za neke cuge pa onda tamo navečer odem... javi se ako ju vidiš negdje pa ćemo popit nešto

jesi je ofarbao? kako te služi "mala"?
ofarban je prednji dio, znači blatobrani, hauba, branik sa spojlerom a ovo ostalo će ipak morat malo pričekat, mislio sam ju cijelu sredit ali eto, nije bilo toliko love :rolll:
za sad nema nekih većih problema, napravljen je kompletan servis plina, promijenjen kompresor klime i prednje pločice (Trw), brava centralnog i naravno ulje, filteri, običan servis jel... čudno mi za kompresor jer se sjećam negdje u tvojoj temi da si ga mijenjao ali eto, opet je riknio :rolll:
bit će u sljedećih par mjeseci dosta ulaganja ali neću ništa unaprijed pričat, sve će bit ovdje u temi napisano

ugl koliko financije budu dopuštale... manje više sve novce dajem u nju i štedim za nju ali na to sam i računao kad sam je uzimo tako da

traži puno odricanja ali i daje puno

btw da te pitam šta je sve mijenjano kad si radio veliki servis? jesi zamijenio pumpu vode i klinasti remen sa zatezačima i rolicama?