0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to je SS u mojem vlasništvu
kad će više tvoja tema svanut? malo se radilo za vikend, thx alfavu na savjetu, petpostavljao sam da je problem u tom gibljivom dijelu ali baš da su sve žice dobile... :rolll: popucala izolacija na par mjesta na svima a 3 potpuno prekinute, ugl. sve su promijenjene, polemljene i izolirane sad radi i svijetlo u gepeku (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)ima taj kabal (sklop žica) do jacka za kupit :
bitno da si to rijesio..a ovu 147 sam mislim ...ja radio nisam siguran..zato pitam
neznam ja sam 147 kupio u 10. mj prošle godine u sesvetama u nekoj autokući rabljenih vozila i imala je Zagrebačke tablice.
mislim da sam te danas vidio u os.. na kruznom toku.. ako jesi bio nisu ti trebale suncane naocale nije bilo sunca
to se i meni desilo samo meni nije radilo rikverc svijetlo, ja sam izvukao sve komplet van i produzio malo te zice da nisu nategnute na tom pregibu....
tnx, morat ćemo neki meet napravit uskoro!
ček, charlee ju je uvezao iz italije?Znam da su je vozili charlee i dinkec...a možda i još netko :
jel netko zna gdje ima za kupit ovaj stabilizator označen u večem krugu i koliko košta? može li se kupit samo ova guma tj. neki kao selen, označen u manjem krugu, pa onda to upresat?
Viđena danas u NA sunca se pred kucom