Evo da se i ja nakon skoro zaboravljene teme vratim i malo je ozivim.
U Petak ujutro 1.3.2013. godine ujutro vozim zenu na poso i neznam sta mi bi da smanjim muziku kad tamo cujem neko svijetlo tanko lupetanje, ko kad su rastelani ventili. Vec u leeru i na -3.
Mislim si aj hladno zna malo zakucat dok se pritisak stvori na podizacima. Odvezem je na poso kad ono leprsanje kod davanja gasa sto nekima je, malo se pojavi a kad se izgubi onda pocne kvrckat. Stao kod nje na parking malo pricali jos bili sa upaljenim autom radi grijanja kad ono svijetli zvuk iz vedra neba odjednom sa ljeve strane motora. Tiho ali se culo. Nije poznat rad motora i stisam radio skroz.
Krenuo kuci i pri davnju gasa malo jace malo slabije a od 3000 okretaja katastrofa, pa se izgubi i zako stalno. Prima gas normalno, 2., 3., 4., nusta neobicno, ulje na max.
Popodne iso kod frenda nekih 20km od mene i u tih 40km malo se pojavi svuk, malo se izgubi skroz pa opet odjednom kuckanje.
Kad se izgudi onda pocne opet onako malo leprsati i prelazi u taj tanak metalni zvuk.
Daljne informacije cim budem vise znao.
Kako sam u petak 1.3.2013. ugasio nije vise bio paljen nego ce na slep i u radionu.
Sve daljne Informacije i tok problema u mojoj temi.